fredag 15 maj 2009

En fri man, nu med dator igen

Maken till trams har jag aldrig varit med om!!! Först nu har jag fått tillbaks min dator som beslagtogs under lajvet. Kul ändå att många verkar har tittat in här i min dagbok. Inte lika kul att Torbjörn har lagt upp en film på mig i stupstocken - utan min vetskap! Man skulle väl kunna säga att min och Torbjörns relation är en aningen ansträngd i dagens läge. Efter avslöjandet att jag videobloggade direkt från lajvet sattes jag alltså i arrest. Sista dygnet fick jag bara vatten och bröd och lite torkad fisk och några potatisar att äta. Och några vindruvor till efterrätt. När jag släpptes ur arresten var jag arg som ett bi, men riktigt arg blev jag när det visade sig att Torbjörn inte ville lämna ifrån sig min dator av "censur"-skäl. VAd finns här att censurera? Jag har inget att dölja och de borde inte de här lajvarna heller ha. Hursomhelst, det var då jag hamnade i stupstocken. Min korta stubin har ibland försatt mig i något prekära situationer, men frågan är om inte det här tar priset. Nu visade det sig vara mest på skoj, jag blev släppt ganska omgående, men ändå; man vet ju aldrig. (Bilden ovan är från bussen hem från lajvet - en av de mest emotsedda bussresorna i mitt liv.)

Nu är allt i alla fall frid och fröjd. Monica kom "hem" idag (datorn kom med henne) och jag ser fram emot en lugn och skön helg tillsammans. Ska försöka uppdatera här lite oftare nu. Till dess, ha det gott!

5 kommentarer:

 1. Julle, presidenten av byn Sverige17 maj 2009 12:54

  Oh, du är ju min favorit Gunnar, helskön. Kul att du börjat blogga, den kommer jag följa. Jag undrar om du planerat något för semestern, något trevligt ställe som du och barnen eller du och Monica ska åka till?

  SvaraRadera
 2. Tack för alla uppmuntrande ord. Det finns planer för semestern, men än så länge är de lite lösa i kanten så att säga. En tur till Gotland blir det med största sannolikhet i alla fall. Annars kan jag rekommendera cykelsemester hemma i Sverige; enkelt, trevligt och inte så fasligt dyrt.

  SvaraRadera
 3. ...keep up the good work, Gunnar.. =)

  SvaraRadera
 4. TELIAPAPPAN!!!!!! du är min idol, jag älskar dig!

  SvaraRadera