torsdag 4 juni 2009

Torsdagsskoj

Hej hej gott folk. Gunnar här igen. Måste bara få berätta en kul grej som hände mig imorse. En av mina kollegor är i San Francisco i Amerika just nu och igår var han på baseball (konstig sport för övrigt. Har aldrig förstått mig på den. Tacka vet jag vanlig hederlig brännboll). Utanför stadion satt en skylt som han tyckte var rolig, så han fotade den och skickade bilden till mig. Är inte det den konstigaste skylt ni någonsin sett? De där jänkarna alltså…man börjar ju undra vad de brukar kasta omkring sig! Personligen har jag aldrig varit i Staterna, men det verkar tryggast att hålla sig därifrån, tycker jag. Man vill ju inte riskera att få en hamburgare eller kanske barnvagn i huvudet. Fast å andra sidan uppfann de där amerikanarna både mobiltelefonen och datorn. Det tror jag i alla fall. 

4 kommentarer:

 1. du är rolig du Gunnar!

  SvaraRadera
 2. Det går inte att säga vem som uppfann den första datorn då de är baserade på räknemaskiner. Ett par namn att kolla upp är Charles Babbage och Konrad Zuse.
  Samma sak gäller för mobiltelefoner som baseras på den traditionella telefonen och walkie-talkies, men det verkar som om titeln som förste uppfinnare ligger mellan olika amerikaner i den kategorin.

  SvaraRadera
 3. Tjenare Gunnar du är fan bäst.
  Och du äger sönder på Teliareklamerna. :D

  SvaraRadera